Valuta:
trendy koptelefoon
 • Thuis
 • Alle artikelen..
 • Blauwtooth Speaker
 • Beats By Dre
 • Zilver Beats By Dre
 • Contact
 • Thuis ::  Verzenden & retouren

  Verzenden & retouren

  Gemakkelijk 30-Day Returns

  We zijn toegewijd aan uw totale tevredenheid. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u een volledige terugbetaling van de prijs van het product en alle bijbehorende belastingen, krijgen binnen zestig (30) dagen na ontvangst van artikel (s).

  Om ofwel een krediet op een beurs of een krediet op uw lopende rekening te ontvangen, dan kunt u er rekening mee dat alle rendementen en uitwisselingen in nieuwe, ongebruikte of ongebruikte voorwaarde moet met de originele labels en stickers zijn gekleefd. Items geacht versleten, gebruikt, vuil of ontbrekende labels zal worden teruggegeven aan de koper op eigen kosten en geen restitutie zal worden uitgegeven. zwempakken Vrouwen hebben het recht om terug te keren als de sanitaire liner is plek. Ondergoed, op maat en persoonlijke items worden niet teruggenomen. Sinds verloren retourzendingen zijn verantwoordelijkheid van de klant om zeker te zijn van een tracking-nummer te krijgen van koerier voor de retourzending.

  Internationale verzending

  Onze website heeft de internationale scheepvaart oplossing Fiftyone goedgekeurd, zodat u gemakkelijk kunt winkelen uit en het schip aan een van de hieronder vermelde landen. U kunt nu winkelen onze site in uw geselecteerde valuta en zie uw complete totale bestelling, inclusief verzendkosten, rechten en heffingen wanneer u uitcheckt. Zodra u uw bestelling, de totale gegarandeerde tegen de koers geïndexeerd wanneer u uw bestelling geplaatst hebben ingediend. Je zal niet in rekening worden gebracht extra kosten bij de levering.

  Kies uw land en valuta die u wilt in de winkel, en klik op Bijwerken. Als uw land hieronder niet wordt vermeld, kunt u controleren terug met ons in de komende maanden, zoals we zullen blijven landen toe te voegen.